Creëer je eigen ruimte met behang.

Jaren geleden was behang uit de mode en toen wilden we allemaal nog gladde, geschilderde wanden. Maar sinds 2019 is behang weer helemaal HOT! Na het vele thuis zitten door corona kwamen de gladde muren op ons af en mocht het wat gezelliger worden. Waar we voorzichtig begonnen met wat texturen en een kleurtje, groeide het uit tot botanische jungles en tropische dieren. En inmiddels mag en kan alles! Grafisch, botanisch, glans, vintage leer en nog veel meer.

Felle kleuren, drukke patronen: het blijft! Geen paniek, niet retro behang in bruin, oranje en paars. We gaan naar rust. Rust in de uitstraling van je behang, niet in structuur. Want structuur is wat we meer zien, daar creëer je extra diepte mee.

Het patroon van je behang kan je voelen, beetje 3D. Textuur behang is veelal in lichte pasteltinten, soms zelfs met een elegant glansje.

Omdat dit behang niet egaal en glad is komt het levendig over. Maak jouw muur spannend met structuur bijvoorbeeld met de Natural Wallcoverings collectie van Eijffinger. Maar wil je nog meer inspiratie op doen kan ik je de site www.rebelwalls.nl ook echt aanraden!

 

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is de verzamelnaam voor glasweefsel-, renovlies- en glasvliesbehang. het bestaat uit kleine glasvezels, die verwerven en vervolgens geperst worden tot een sterk 'gaas'. Hierdoor wordt de muur versterkt en beschermt.

 

Glasvezelbehang is een vorm van behangen die er niet alleen prachtig strak uitziet, maar die ook nog eens vele voordelen kent.

Glasvezelbehang kent vele voordelen, waaronder:

– het behang is stootvast;
– het behang verstevigt de muren;
– het behang laat waterdamp door;
– het behang is overschilderbaar in een gewenste kleur;
– het behang is brandveilig;

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in verschillende structuren. Hierbij kunt u denken aan een visgraatstructuur, een ruitenstructuur of een zig-zag structuur.

 

Samen even brainstormen?

Bel gerust.

Annemiek

06-46421542