Heeft u een buitenschilder nodig?

 

Het onderhouden van het buiten schilderwerk is belangrijk. Niet alleen voor een mooi gezicht, maar een goede verflaag beschermd uw houtwerk tegen verschillende weersomstandigheden en slijtage. Op een kwalitatieve manier dient uw geveltimmerwerk beschermd te worden tegen allerlei weersinvloeden als regen, hagel, kou maar ook warmte.  Een combinatie van warmte en nat hout zorgt voor houtrot. Het is daarom van groot belang dat het houtwerk goed wordt bijgehouden.

Uw woning zal door de goede bescherming van het schilderwerk in perfecte conditie blijven zodat u hier jarenlang plezier van zult hebben.

 

Wat valt er onder buitenschilderwerk?

De gehele buitenkant van uw huis, van de muren, de deuren, de kozijnen, het tuinhuisje tot de dakkapel. Wij zorgen er voor dat uw houtwerk en muren weer beschermd worden en mooi uit zien.

Wat de beste verf voor jouw klus is, ligt aan een aantal factoren. Zo moet de verf passen bij je ondergrond, een goede dekking geven en de juiste afwerking hebben. Ook wordt er rekening gehouden met de weersbestendigheid en luchtdoorlaatbaarheid van de verf zodat uw ondergrond de bescherming krijgt die hij nodig heeft.

De "rode schilder" werkt met de beste verf producten voor buiten. Wij gebruiken producten van Sikkens, Sigma en Herfst& Helder.

 

De winterschilder

Het maakt geen verschil of het nu om schilderwerk binnen- of buitenshuis gaat. Tijdens de winter heeft een schilder namelijk allerlei middelen om toch goed zijn werk te kunnen doen. Zo is er verf waarmee hij ook bij lage temperaturen kan schilderen. Ook is het mogelijk de wanden te beschermen tegen neerslag.

 

De "Rode Schilder " voor

  • Kleuradvies
  • Garantie op het schilderwerk
  • 9% tarief
  • De Winterschilder ( speciaal tarief voor de wintermaanden )

 

Annemiek

06-46421542